Start Fan Pages Svi mi koji volimo One Direction

Svi mi koji volimo One Direction

SHARE

1d

Dragi Bravo! Jako bih željela da objaviš ovu stranicu, ovo je stranica o One Directionu, koje svi već dobro poznaju. Stranica je drugačija od ostalih, sa ludim provalama i super atmosferom. Ja sam na njom admin od samih početaka, svaki admin se trudi da ljudima na našoj stranici bude što zabavnije.

Facebook stranica: Svi mi koji volimo One Direction

Svima koji uđu u našu stranicu obećajem dobru zabavu, puno smijeha, jer kraj ludih adminki drugačije i ne može, isto tako obećajem i brdo slikica o One Directionu, novosti ali i zanimljivih kvizova koji se igraju svaki dan, zato na našoj stranici nikad nije dosadno. Eto! Tko voli nek izvolI! Hvala unaprijed!

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR