179
Svi mi koji svaki dan slinimo nad Justinovim posterima.

Svi mi koji svaki dan slinimo nad Justinovim posterima.

179
SHARE

jb

Stranica za sve prave Beliebere! Uvijek prvi, tu za vas, donosimo najnovije vijesti o Justinu, njegovim koncertima.

Facebook stranica: Svi mi koji svaki dan slinimo nad Justinovim posterima.

#CroatiaNeedsBelieveTour

Glavna adminka je Marry (Marina B.)
Sporedne adminke su:
-Dora (Dora T.)
-Swaggy (Matea K.)
-Shawty (Magdalena M.)
-Petra (Petra B.B.)

Eto :’) Ako lajkate stranicu NEĆETE POŽALITI, VJERUJTE NAM, ZABAVA JE NA VRHUNCU! <3

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

7 KOMENTARA

  1. ma jebi se…..da, sline dosta njih,ali niko ne vise od perke..niko ga ne voli vise od nje,niko ne veruje u njega vie od nje,niko mu ne zeli toliko dobro kao perka,niko nije srecan kad je on srecan kao ona,niko ne place zbog njega svako vece kao ona,niko se ne budi,zivi i spava sa njim kao ona,nikome nije toliko VAZAN kao njoj…tako da,ako je nekome ON razlog za sve ovo to je ona,NASA PERKA!!!!!JER,ona njega voli vise od sebe i zbog njega bi sve uradila…ona je po meni najveca BELIEBERKA na svetu..nema vece!!!!!
    volim te perka!!!!<333333 

  2. Jao Tea hvala ti duso. Sve sto si rekla je tacno,zahvalna sam sto sam nasla osobu kao ti. Bas me razumes ♥ kao i ja tebe. Ali najveci Belieber? Pa sigurna sam da postoji vecih zaludjenika. Ja nisam najveci Belieber ali jesam jedna od najludjih :D Hvala ti sto tako mss,ali sreco moze neko da se naljuti. Valjda me kontas :) OBOZAVAM TE < 3333 NARAVNO DA TE MNOGO MNOGO MNOGO VOLIM DUSO :* I znam da ti Nathana volis vise od svog zivota i vazduh koji ti dises poklonila bi njemu samo ako je to njegova sreca. DUSEEEE<33 TEA +NATH 4EVER THE BEST ♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.