Start Fan Pages Sumrak Saga

Sumrak Saga

SHARE

null

Ovo je fan stranica o mega popularnom filmu Sumrak Saga (Twilight Saga). Na ovoj stranici ćete naći razne novosti o glumcima, filmovima, kao i retke slike. Takođe, možete učestvovati na raznim takmičenjima (za admina, najbolje urađenu sliku i sl.).

Facebook stranica: Sumrak Saga

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

5 KOMENTARA

  1. Obozavam “Sumrak Saga” film . Cim sam odgledala prvi deo odmah sam se zaljubila u ovaj fenomenalan film.Nisam mogla da odolim a da neodgledam ovaj film.Stvarno je FENOMENALAN!!!!Neznam sta da kazem.Stvarno je super.Jeste da ce da mi bude malo zao sto u sledecih pet filmova da igraju drugi umesto Belle Swan i Ewvarda Callena , ali nema veze ja cu ga gledati uvek !!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

OSTAVI KOMENTAR