172
Shut up αnd listen One Direction*-*

Shut up αnd listen One Direction*-*

172
SHARE

null

Dragi Bravo ! Čitam sve članke na Vašoj stranici, no najviše članke o One Directionu! Zbog toga želim da objavite moju stranicu, ako je moguće :)…||

Facebook stranica: Shut up αnd listen One Direction*-*

Ova official stranica na Facebooku je posvećena boy bendu – One Direction. Stranica je osnovana prošle godine. Na stranici se družimo sa fanovima, igramo razne kvizove, stavljamo najnovije slike, novosti, pišemo svoje priče i drugo. Pitate se zašto baš One Direction? Zato što su oni posebni. Totalno su drugačiji od ostalih celebrity zvijezda. Oni vole svoje fanove, posvećuju im mnogo pažnje! Oni su jednostavno drugačiji! Mogu nas nasmijati u svako doba dana! Na yt-u je milion smješnih klipova o njima :’) Oni su legendarni ! Spot “Kiss you” sam pogledala, a vjerujem i ostali Directioneri, milijun puta ! I svaki put se slatko nasmijem kad vidim njih.

Ova stranica pod nazivom “Shut up and listen One Directon*-*” ima preko 4.000 fanova. Bila bih vam jaaako zahvalna, ako objavite moju stranicu! Hvala Vam unaprijed. Svako dobro Vam želim! Super ste! ;-*

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

4 KOMENTARA

 1. Caoo! jel mozete da stavite i moju stranicu? https://www.facebook.com/pages/One-Direction-Fans-Serbia/423712091035316

  Da napisete ovako:  Ova stranica je posvecena Directionerima a takodje ima jako malo fanova zato sto je nova napravljena je pre mesec dana pa nisam toliko brinula o njoj i sad sam resila. Ovde cem ose zabavljati stavljacemo sve novosti,nove slike,price,razne igre,kwizove i sve ostalo sto zanima Directioneree. Aa i ako ima nekog ko zeli admina neka se javi na chet stranicee!

  Bila bih Vam jako zahvalna ako bi stavili moju stranicu.Stvarno rado citam vas casopis i jeva cekam da izadje novi broj.Nema sta najbolji steee! ;)

  Caoo!

  • Milice, moraš nam pisati na našu adresu, bravoportal@gmail.com, jedino tako ćemo objaviti tvoju stranicu. Moraš i biti strpljiva, jer stranice objavljujemo onim redom kojim ih i dobijemo.

   Jedini uslov za objavljivanje jeste da je stranica aktivna, odnosno da na njoj ima novog sadržaja – nije nam bitno da li imate puno ili malo lajkova.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.