658
Shake it Up

Shake it Up

658
SHARE

null

Ćao! Ja sam Mia i želim da vam predstavim moju stranicu Shake It Up . Ovu stranicu sam napravila zato što sam veliki Zendayin fan.

Facebook stranica: Shake it Up

Takođe, cela soba mi je izlepljena Zendainim i Bellinim posterima, imam majicu “Shake it up” i još mnogo stvari… Trudim se da ova stranica uspe zato što veliki trud i ljubav ulažem u nju. Stranica je na engleskom i srpskom , na njoj ćete naći mnoge slike, priče ili čak i video snimke. Voli vas Mia <3

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO.

12 KOMENTARA

    • Mia mislis da si TOLIKI fan Zendaye i Bele ali NISI.Ja imam sve njihove majce,sveske,iutke SVE.A cak sam se cula sa Zendayom preko skaypa.Da tako je imam njen skayp.Sigurno si ljubomorna.Poenta je u tome da sam JA njen naj fan a ne ti .Zelim ti lep dan.

  1. Mogu se kladiti da pucas od ljubomore.Nasla sam te na fejsu i zoves se Mia COOL ilic.Cool nebih rekla.Mrzim kada se osobe prave da su cool a nisu bas kao i ti.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.