228
Come And Get It

Come And Get It

228
SHARE

selly2

Ovo je moj twitter. Sami ćete prepoznati da sam iz Srbije…<333 Želela bih da imam malo više followersa. Takođe imam listu #SerbianSelenators pa ako imate Twitter posvecen Seleni, onda ću vas staviti na tu listu :) (pitaj na srpskom “prati me?” :)))

Twitter profil: Come And Get It

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

6 KOMENTARA

  1. Ko vredja Selenu on je biliber i ne zanima me kako se pise a Justin biber je GEJ !100%!Mogu da se kladim on nije ni č od čoveka tu jekao slavan nesto a sa 2. strane vara selenu selena je najbolja i ako ga je ostavila!

  2. OBAVESTENJE:
    SVI FANOVI SELENE GOMEZ,BRIDGIT MENDLER I ROSSA LYNCHA,TREBALI BI DA POGLEDAJU NAS BLOG I PODRZE NAS! PRVI BALKANSKI BLOG!
    KLIKNITE SAMO NA NinaJo. Hvala unapred! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.