Start Fan Pages Selena Gomez Serbia

Selena Gomez Serbia

SHARE

sg

Ćao Bravo! Pre oko dve godine mi smo tebi pisali u želji da ti objaviš našu stranicu u tvom časopisu i tako smo postali prva stranica koja je tamo i bila objavljena.To je bila odskočna daska za nas i tad smo počeli da skupljamo fanove.

Facebook stranica: Selena Gomez Serbia

Ta stranica je daleko dogurala, ali je ona hakovana a kasnije i izbrisana pa sada imamo novu. Voleli bismo da objavite ovu na vašem sajtu kako bi naši fanovi, s tim da smo većinu dobili zahvaljujući Vama, bili obavešteni. Ova nova stranica je davno napravljena, ali sada traži nov Admin Team i voleli bismo da nam se neko od naših fanova pridruži, pa ako je neko zainteresovan neka nas kontaktira na stranici. Unapred hvala, Selena Gomez Serbia Admin Team

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR