694
Selena Gomez is Amazing?! Tell me something I don’t know! xD

Selena Gomez is Amazing?! Tell me something I don’t know! xD

694
SHARE

Zdravo, mi smo stranica o najboljoj Seleni Gomez ” Selena Gomez is Amazing?! Tell me something I don’t know! xD”.
Web adresa: http://www.facebook.com/SelenaIsAmazing92

Na našoj stranici možete se dobro zabaviti, saznati mnoge novosti o Seleni i sve informacije koje vas zanimaju o njoj, njenu biografiju i mnoge slike. Stranica je napravljena ove godine i ima nas vise od 9000. Volimo Selenu jer uvek podržava i voli svoje fanove, ima najbolje pesme i filmove. Ako ste i vi Selenator ili volite Selenu pridružite nam se i obećavamo vam super zabavu!

Glavne adminke:Milica(Sell) i Margareta(GomezGirl)
Veliki pozdrav od ” Selena Gomez is Amazing?! Tell me something I don’t know! xD”

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

6 KOMENTARA

  1. Posto ste objavili stranicu Selena Gomez is amazing?Tell me somthing I don’t know! nadam se da vam nece biti tesko da objavite ovu stranicu link to facebook.com ! Super adminke obecavaju puno zabave!! Bice najnovijih slika kao i onih starijih ! Na ovoj stranici ozete pronaci sve nove informacije o Seleni Gomez I Demi Lovato!!!Meni bi mnogo znacilo kada bi ovaj komentar objavili u najboljem teen casopisu!!!

  2. OBAVESTENJE:
    SVI FANOVI SELENE GOMEZ,BRIDGIT MENDLER I ROSSA LYNCHA,TREBALI BI DA POGLEDAJU NAS BLOG I PODRZE NAS! PRVI BALKANSKI BLOG!
    KLIKNITE SAMO NA NinaJo. Hvala unapred! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.