Start Fan Pages Selena Gomez Fans Serbia, Bosnia and Croatia

Selena Gomez Fans Serbia, Bosnia and Croatia

SHARE

Pozdrav svima na Bravo portalu. Ja sam Amina Begagić i osnovala sam svoju stranicu ” Selena Gomez Fans Serbia, Bosnia and Croatia” na Facebooku. Selena Gomez je jedna prelijepa, pametna i vrlo pozitivna osoba, ima savršen osmijeh i molim sve Selenatrose da se učlane i pomognu mi da poboljšam stranicu.
Web adresa: http://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-Fans-SerbiaBosnia-and-Croatia/349537261790422

Imam mnogo Seleninih fotografija kojih ne možete naći na njenom službenom fan pageu.Postavljam mnogo fotografija svaki dan, također najaktivniji fan će dobiti admina kada stranica bude imala više fanova. Nadam se da ćete lajkati i pomoći mi da ostvarim cilj (15 000 fanova prije Nove Godine).Velika pusa svim Selenatrosima i posjetiteljima Bravo portala, Bravo, najbolji si.

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR