464
Seleηα Goмez

Seleηα Goмez

464
SHARE

Naša stranica je posvećena prelepoj Seleni Gomez. Ona je naša inspiracija i naš idol. Mi smo Selenatori i ponosni smo na to.

Web adresa: http://www.facebook.com/SelGomez.OfficialFanClub

Ona je najlepša, najsavršenija, najslađa, najmodernija, najpametnija, najtalentovanija, najljupkija, najjedinstvenija, najjača, najbolja osoba na svetu. Podržavamo je i volimo uprkos svemu. Na našoj stranici možete naći sve novosti, video snimke, najnovije slike i još puno toga!

Administratori: Tamara Vasilijević, Tijana Milanović i Anastasija Vujović.

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

12 KOMENTARA

  1. Najgore je to kada za nekog pevaca kazes da je najtalentovaniji samo zato sto ga volis a ustvari nema blage veze,juju najpametnija,najtalentovanija axaxaxa malo kurac najtalentrovanija ona najjedinstvenija? Pa da dobija popularnost zahvaljujuci Justinu kao niko,vise dobila nego njegove prosle devojke zato je jedinstvena,axaxaxa najjaca kad bi definisale tu rec onda bi ukapirala kako to ona moze da bude

  2. jedino sto umijes da mi kazes jeste da ne kenjam,a trebala bi da se zapitas ko na ovom sajtu najvise kenja…  To sto ti radis nije iznosenje misljenja nego glupo hejtovanje koje nema nikakve koristi..

  3. Ona jeste najlepša, najsavršenija, najslađa, najmodernija, najpametnija, najtalentovanija, najljupkija, najjedinstvenija, najjača, najbolja osoba na svetu, a to što je hejteri ne vole, to je njihov problem.
    Neka zadrže to za sebe! :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.