Start Fan Pages Secret Valley – fantasy rpg

Secret Valley – fantasy rpg

SHARE

null

Da li ste ikada poželeli da posle napornog dana pobegnete negde u svet mašte? U svet nadanja, nestvarnih bića, lepote i svetla? Ako ste odgovorili potvrdno, razmislite da li treba da nam se pridružite. Na našem forumu vodite život običnog stanovnika u Northcottu, demona, vampira, vukodlaka, hibrida, veštice i čarobnjaka, lovca na magična bića ili čoveka. Sve to možete ovde.

Web adresa: Secret Valley – fantasy rpg

Nekada davno Northcott je bio miran gradić u kome su živeli ljudi. Sve dok jednog dana nisu došli demoni i uništili ga kako bi napravili svoje mesto za život. Dugo su živeli u miru sve dok nisu došle veštice i pokušale da ga povrate. Uz mnogo truda uspele su da ga povrate te su se tu nastananili mnogobrojni vampiri i vukodlaci zajedno sa vešticama i ljudima. Danas, posle toliko godina, pročule su se glasine da su se i demoni vratili. Da li biste vi želeli da branite grad? Ili da ga napadnete? Ako se odlučite da nam se pridružite uveravamo vas da se nećete pokajati ni u jednom trenutku. Secret Valley je zasnovan na tome da se svi ljubitelji vampira, vukodlaka, veštica, demona i čak i oni koji ih mrze okupe na jednom mestu i vode RPG druženje u Northcottu, da ipak sklope prijateljstva koja se neće prekinuti posle nedelju dana, već će trajati večno.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR