Start Fan Pages Savršeni Smile? Bieber Smile

Savršeni Smile? Bieber Smile

SHARE

Ova stranica je napravljena u decembru 2011. godine. Posvećena je Justinu Bieberu, njegovom životu i njegovoj muzici. Ovde možete pronaći razne novosti o Justinu i najnovije slike. Radimo razne kvizove i zabavljamo fanove na najbolji mogući način.

Web adresa: http://www.facebook.com/pages/Savršeni-smile-Bieber-smile/158779000892729?ref=hl

Na stranici imamo dobru komunikaciju sa fanovima. Ponekad zajedno odradimo kviz ili smišljamo neke zanimljive priče. Na fotografijama su priče admina kao i priče fanova. Naši fanovi ih rado čitaju i mi smo im zahvalni na tome.

Na stranici imamo skoro 5.000 fanova. Tu su 9 admina: Andrea Stajić kao glavna a ostali admini: Donna Bajrami, Mirela Okolić, Marija Ajlinović, Mia Jakšić, Danica Lukić, Elma Muhović, Davor Gerbus i Amna Dževlan. Justin nam je inspiracija i podrška u životu. Ako ste i vi deo naše velike Belieber porodice, pridružite nam se.

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR