899
Sara Jovanovic

Sara Jovanovic

899
SHARE

 photo sara_zps7f17f9a8.jpg

Ova stranica je posvećena Sari Jovanović učesnici 1 Glasa Srbije. Stranica je napravljena kao podrška Sari. Na stranici možete naći novosti, slike i video snimke o njoj. Stranica nije aktivna jer smo tek počeli sa radom na njoj trudićemo se biti aktivni.

Facebook stranica: Sara Jovanovic

Zamolili bih smo sve fanove Sare da posete stranicu. Stranica još sadrži dva admina, ali biće ih još. Hvala – PRIDRUŽITE NAM SE :)

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

9 KOMENTARA

  1. ja sam ogromni fan sare  jo.I pevam bas kao ona pa bih vas molila da stavite neki video gde sara nastupa unapred zahvalna.

  2. Sara je najbolja pogledajte i stranicu na facebook-u link to facebook.com znam sve o sari pratim je stalno znam svaki njen korak.Kao sto vidite veliki sam obozavalac i ako bi moglo da ako nista drugo barem bude fanova koji ce lajkati stranicu a moglo bi i nesto vise! HVALA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.