Start Fan Pages Rihanna Serbia

Rihanna Serbia

SHARE

Ova stranica je posvećena jednoj od najvećih zvezda u svetu, Rihanni! Na našoj stranici možete naći sve novosti, slike videe i ostale zanimljivosti o Rihanni. Veoma smo posvećeni stranici i trudimo se da budemo najbolji! Veoma bi nam značilo kada bismo imali još više fanova… Zato, šta čekate? Lajkujte stranicu, nećete zažaliti!!!

Facebook stranica: http://www.facebook.com/RihannaSrb

Twitter: http://twitter.com/RiihannaSerbia

Na stranici imamo 3 admina koji su aktivni (Marko, Luka i Anastasija). Stranica postoji od oktobra 2011. i do sada smo skupili više od 5.000 fanova! Uskoro ćemo započeti peticiju da Rihanna ponovo dođe kod nas u okviru nove turneje koja kreće 2013. godine. Organizovaćemo i razna takmičenja, a oni koji budu bili najbolji, osvojiće vredne nagrade! Na stranici imamo fanove iz celog sveta i veoma smo zadovoljni zbog toga.
Veliki pozdrav od najbolje srpske stranice “Rihanna Serbia”.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR