924
Rebelde Mania Serbia

Rebelde Mania Serbia

924
SHARE

Rebelde Mania Serbia je prvi srpski forum posvećen grupi RBD, nastao je 2007. godine sa ciljem da se na jednom mestu okupe svi fanovi latino fenomena RBD.

Web adresa: www.rebeldemaniasr.com

Mnogi su odrasli gledajući seriju “Rebelde” i slušajući grupu RBD, iako su sada u solo karijerama, mi ih i dalje podržavamo i pratimo njihove karijere. Na forumu mozete pronaći apsolutno sve: fotografije, najnovije vesti, video klipove, tekstove pesama, intervjue i još mnogo toga! Niste fan grupe RBD? Nema veze, forum sadrži diskusije o muzici, sportu, filmovima, serijama, te možete pročitati web novele i zabaviti se u forumskim igricama. Dođete kao gost, odete kao poznanik, vratite se kao prijatelj!

Pozdrav od ekipe RMS

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

76 KOMENTARA

  1. Pa kad sam konacno dobila internet,bila sma presrecna…..trazzila sma slike nekih  sl.licnosti,i uzalud se nervirala zbog Facebook profila i pitala sma sto su mi zajebanii konacno otkrila da je to zato sto nisam ukucala e-mail adresu,nego sam lupila nesto,i onda sam dolsla ovde i …nistya onda upoznala tebe!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.