Start Fan Pages Pussycat Dolls(new line up)

Pussycat Dolls(new line up)

SHARE

 photo pcd_zps89981df7.jpg

Ova stranica posvećena je potpuno novoj postavi jednog od najboljih ženskih bendova svih vremena. Posle odlaska Nicole, Melody, Kimberly, Ashley i Jess, Robin Antin je odlucila da osnuje potpuno novu postavu koju je prikazala na Go Daddy komercijalu ove godine.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Pussycat-Dollsnew-line-up/257880337580870

To je bila prva od naredne tri PROMO postave. Sad imamo konačnu koju čine: Simone Battle (učestvovala u emisiji X-Factor i uradila obrade mnogih pesama), Emmalyn Estrada (mlađa sestra pop pevačice Elise Estrade, ima nekoliko svojih pesama), Paula Van Oppen (jedna od najboljih plesačica, igrala u spotovima Nicole, Pitbula, Katy Perry…),Natasha Slayton (ima nekoliko svojih pesama i nastupa, bila je i back-up igračica na jednom nastupu Jessice (ex PCD member)) i Lauren Bennett (nekadašnja članica grupe Paradiso Girls, učestvovala je i u hitu leta 2011. LMFAO “Party Rock”). Na ovoj stranici možete videti najnovije slike članica, sa raznih photoshootinga,iz studija…Takođe i novosti vezane za ovu potpuno novu postavu PCD. One trenutno rade na 3. PCD albumu,a prvi singl biće predstavljen početkom 2013… p.s. nadam se da ćete objaviti ovu stranicu… pcd4ever <3

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR