Start Fan Pages Pretty Little Liars – Serbia

Pretty Little Liars – Serbia

SHARE

pll

PRETTY LITTLE LIARS – SERBIA je prva oficijalna srpska grupa poznate serije PRETTY LITTLE LIARS. Na našoj stranici možete pronaći sve novosti, slike, klipove, ankete, intervjue vezano za pomenutu seriju.

Facebook stranica: Pretty Little Liars – Serbia

Očekuje vas i mnogo zabavnih igrica, takmičenja za izbor naslovne fotogradije, linkovi za online gledanje najnovijih epizoda i jos mnogo toga. Naš cilj je da nas ima što više kako bi možda neka naša televizija otkupila seriju i emitovala je kod nas. PRIDRUŽITE SE! Dragi BRAVO, nadam se da ćeš objaviti našu stranicu, jer se trenutno u Americi prikazuje 4 sezona, pa da svi koji prate seriju mogu biti u toku sa novostima. Hvala!

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR