220
Pomiri se sa sudbinom ! JAA sam buduća Mrs. Bieber

Pomiri se sa sudbinom ! JAA sam buduća Mrs. Bieber

220
SHARE

null

To je naša stranica posvećena Justinu Bieberu. Na njoj se zabavljamo i pišemo zanimljive priče. Ponekad igramo neke igre, kako bi se lepo zabavili.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Pomiri-se-sa-sudbinom-JAA-sam-budu%C4%87a-Mrs-Bieber/326108427439256

Pišemo o Justinu i njegovom životu.Fanovi nisu baš i aktivni koliko treba, pa smo rešili da vam pošaljemo e-mail kako bi nam pomogli da imamo više fanova. Adminke bi vam bile mnogo zahvalne da nam ispunite tu želju, hvala unapred :-)

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

2 KOMENTARA

  1. link to facebook.com Moze ovaaa?
    Ovo je stranica ze sve koji prate Prvi glas Srbije i navijaju za devojku divnog glasa,Saru Jovanović…Svi mi na ovoj stranici smo njeni fanovi i obožavamo je.
    Mnogo se trudim oko stranice i ona je mnooogo aktivna. Često postavljam Sarine slike na stranicu i nijedna objava ne prođe bez neke super sličice :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.