Start Fan Pages ***One Direction***

***One Direction***

SHARE

Ovo je nova stranica posvećena grupi ONE DIRECTION. Na strani vas očekuju zanimljive slike, dešavanja i izjave pevača ove grupe. Takođe možete pročitati priču koju glavni administrator piše.

Web adresa: http://www.facebook.com/pages/One-Direction/359253504121227

Razlog zašto ih volimo: Uvek nas nasmeju čak i dok gledamo njihove postere, imamo čudnu povezanost sa njima. Mnogi ljudi bi rekli da nismo normalni, ali oni jednostavno ne razumeju.Takode možete pronaći i zanimljive klipove vezano za njih. Harry, Louis, Niall, Liam i Zayn su stvarno posebne osobe u našim životima i nikad neće biti zaboravljeni. Stranica nema mnogo članova ali se nadamo da cćemo uskoro sakupiti dovoljno članova a kad strana bude sakupila dovoljno fanova pokušaćemo da One Direction pozovemo u Srbiju. Takođe planiramo da organizujemo upoznavanje i druženje srpskih Directionera…:D

Glavni administratori su: Simona Sretenović i Milena Milošević ostali: AnamaNa DrzNedaj

P.S. Nadam se da ćete objaviti ovo i pomoći nam da pozovemo 1D u Srbiju..:D

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR