Start Fan Pages One Direction. That is love.

One Direction. That is love.

SHARE

1d

Ovo je stranica na koju su svi dobrodošli. Mi smo Directioneri, jedna velika porodica. Ovo je moja prva stranica koju sam napravila i želim da uspe.

Facebok stranica: One Direction. That is love.

Stranica je nova i nema mnogo fanova ali će te bez obzira na to svakog dana saznavati nove informacije, rešavati kvizove i lepo se zabaviti. Pošto je ovo najčitaniji časopis velikim delom Balkana, mislila sam kako je ovo pravi način da to i ostvarim. DOĐITE, LEPO SE ZABAVITE I PODRŽITE SVOJE IDOLE! ONE DIRECTION JE NAŠA LJUBAV!

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR