1496
One Direction Serbia

One Direction Serbia

1496
SHARE

Dragi Bravo, napravila sam blog za sve Directionere iz Srbije. Cilj nam je da dovedemo 1D u Srbiju.

Web adresa: http://onedirectionserbia.wordpress.com/

null

Posetioci na mom blogu mogu da očekuju najnovije vesti, slike, video klipove i ostalo što je u vezi 1D-a. Naravno, dobrodošli su i fanovi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Makedonije…

P.S 25.08 u 17:00 na Adi pravimo okupljanje Directionera. Treba da ponesete plakate, majice ili bilo kakvu odeću sa britanskom zastavom…. :)

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

18 KOMENTARA

  1. Doci cu :D Inace ovu sliku sa plakatom na kome pise ”Please come to Serbia” napravila je Nina (i postavila na twitter) :D Blog je SUUUPER!

  2. Rado bi i ja dosla na adu ali idem kod brata na osamnesti i zivim daleko od ade……inace ako ima neki drugi nacin da bilo kaka pomognem da dovedemo one direction u srbiju samo recite….jer ih ja obozavam cak ce mi jedna od toti na mom rodjendanu biti u obliku 1D i na njima ce biti ispisana imena one directiona!
    I <3 ONE DIRECTION

  3. Bravo,cula sam da ce okupljanje Directionera biti i u MAJU,da li je istina?
    (najbolji siiii)…Obozawamm Justina i 1D,ako je moguce sto vise objavljujte njihove velike postere u casopisu,jer dosta je bila Selena na velikom <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.