Start Fan Pages One Direction Fans Serbia, Bosnia and Croatia

One Direction Fans Serbia, Bosnia and Croatia

SHARE

null

Ovo je stranica posvećena bendu “One Direction”. Napravljena je 14.2.2012. na Valentinovo,zar to nije romantično? No,da se mi vratimo stranici :DD

Facebook stranica: https://www.facebook.com/We.Want.OneD

Za sad imamo blizu 28.000 fana. Nisam admin stranice ali ipak mislim da je zaslužila da bude objavljena. Ovako je sve počelo: Glavna adminka je ustala iz kreveta i rekla sebi ‘Valentinovo je,a ja nisam sa onim koga volim’. Skoro ceo dan je bila tužna i odjednom se setila ‘Zašto ne napravim stranicu o One Direction?’ Predložila nam je ideju u grupi i svi smo bili srećni i podržavali je. U početku smo se puno trudili da je dignemo na noge, što se vidi da smo uspeli. Nikada nismo odustajali od stranice jer smo želeli da svi,ili bar polovina ljudi, saznaju nešto o bendu ‘One Direction’ koji mi obožavamo. Admini su super, ne svađaju se, aktivni su. Fanovi vole stranicu jer imaju extra priče,neodoljive slike naših ljubimaca iz One Direction.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR