Start Fan Pages One Direction Bosnia,Serbia,and Croatia

One Direction Bosnia,Serbia,and Croatia

SHARE

null

Stranica o najpopularnijoj grupi na svijetu One Direction ( Bosnia , Serbia , Croatia ) napravljena je prije par mjeseci i želim da uspije kao i svi, naravno. Ima oko 150 fanova što je malo, zar ne? S obzirom da je pun svijet Directionera premalo je.

Facebook stranica: One Direction Bosnia,Serbia,and Croatia

Predviđena za fanove Bosne, Srbije i Hrvatske ali dosta ima i fanova iz drugih država. I eto, hvala ko uđe. Ova stranica je način ispoljavanja naše ljubavi prema 1D. Svaki osjećaj, svako razočarenje, tugu i sreću koju osjećamo zbog naših idola dijelimo sa fanovima na ovoj stranici.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO.

OSTAVI KOMENTAR