Start Fan Pages One Direction (BIH)

One Direction (BIH)

SHARE

null

Heeeej Bravo! Odlučila sam vam i ja pisati. Zovem se Dragana Tolj i adminka sam na stranici One Direction (BiH). Puno bi nam značilo da naša grupa iziđe na vašem portalu a evo i zašto:

Facebook stranica: http://www.facebook.com/OneDirectiongag

Naša stranica je napravljena 16.1.2012. (ponedeljak) i posvećena je najboljem boy bandu ONE DIRECTIONU. Imamo oko 10 admina koji su stalno aktivni osim kad spavamo hahahah. Svaka od nas je veliki i ponosni Directioner. Zašto posjetiti našu stranicu? Pa najprije zbog toga što stavljamo najnovije obavjesti vezane za dečke. Da svi fanovi vole nasu stranicu možemo vidjeti po aktivnosti. Naša stranica prešla je 29 000 lajkova. Puno smo puta pokušavali dečke pozvati preko Twittera ali još nijednom nismo uspjeli ali mi smo uporni i ne odustajemo!

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR