Start Fan Pages One day,maybe next week,I’m gonna meetcha One Direction

One day,maybe next week,I’m gonna meetcha One Direction

SHARE

1d

Dragi Bravo, mnogo bih željela da objaviš ovu stranicu pošto ti je šaljem već par puta! Ovo je još jedna stranica o megapopularnom bojbendu ONE DIRECTIONU! Ali nije ničija kopija! Ona je ORIGINAL! Pa zato je i posebna.

Facebook stranica: One day,maybe next week,I’m gonna meetcha One Direction

Stranica je dobila ime tako što sam slušala “One Way or Another”. Stranica je napravljena 15.03.2013. godine. Na stranici imaju dvije glavne adminke Mrs.Tomlinson i Mrs.Styles i jedna sporedna adminka: BooBear. Stranica je veoma zabavna. Igraće se puni kvizova, stavljati slike, pisati priče! Hvala unaprijed 😀

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR