Start Fan Pages Okupljanje Beliebera u Beogradu

Okupljanje Beliebera u Beogradu

SHARE

null

Svi Belieberi u Srbiji pozvani su da učestvuju u velikom okupljanju u Beogradu. Hrvati su uspeli, pa možemo i mi! Okupljanje će biti u Knez Mihajlovoj ulici kod česme 16.06.2013. u 15h. Okupiće se stotine Beliebera.

Facebook stranica: Okupljanje Beliebera u Beogradu

Pevaćemo pesme “Baby”, “Boyfriend”, “Take You”, “Be Alright”, “As Long As You Love Me”. Biće kvizova i utešnih nagrada. Posetioci pre svega mogu da očekuju zabavu i dobar provod! Cilj ovog okupljanja jeste da privučemo našeg idola Justina Biebera da dođe u Srbiju. Obucite se u ljubičasto, ponesite ljubičaste balone, na jednom obrazu napišite JB a na drugom <3,napravite plakate i budite spremni za veliko okupljanje, a mi vas očekujemo!:)

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR