546
Okupljanje Beliebera u Beogradu

Okupljanje Beliebera u Beogradu

546
SHARE

null

Svi Belieberi u Srbiji pozvani su da učestvuju u velikom okupljanju u Beogradu. Hrvati su uspeli, pa možemo i mi! Okupljanje će biti u Knez Mihajlovoj ulici kod česme 16.06.2013. u 15h. Okupiće se stotine Beliebera.

Facebook stranica: Okupljanje Beliebera u Beogradu

Pevaćemo pesme “Baby”, “Boyfriend”, “Take You”, “Be Alright”, “As Long As You Love Me”. Biće kvizova i utešnih nagrada. Posetioci pre svega mogu da očekuju zabavu i dobar provod! Cilj ovog okupljanja jeste da privučemo našeg idola Justina Biebera da dođe u Srbiju. Obucite se u ljubičasto, ponesite ljubičaste balone, na jednom obrazu napišite JB a na drugom <3,napravite plakate i budite spremni za veliko okupljanje, a mi vas očekujemo!:)

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

24 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.