Start Fan Pages Nobody’s Perfect? Than Justin Bieber is Nobody.

Nobody’s Perfect? Than Justin Bieber is Nobody.

SHARE

Zdravo! Mi smo stranica “Nobody’s Perfect? Than Justin Bieber is Nobody.” Ovo je jedna od najvećih balkanskih stranica o Justin-u.

Napravili smo ovu stranicu da bi smo podržali nažeg idola i njegovu muziku. Zašto on? Zato što je jedna od najboljih i najtalentovanijih osoba na svijetu. Ima prelijep glas i dobra je osoba. Voli i podržava svoje Beliebere baš kao što i oni podražavaju njega. Na stranici provodimo mnogo vremena družeći se sa fanovima, postavljajući slike i novosti, igrajući kvizove i još mnogo toga…Na našoj stranici možete pronaći sve novosti i informacije koje vas zanimaju o Justinu, takođe možete naći slike, intervjue, citate, #BieberFacts ,kao i Justinovu biografiju. Stranica ima preko 40.000 članova i taj broj se svakim danom povećava.

Glavni admini su: Jelena Božić, Marija Mitić i Dajana Popović.
Pozdav od Nobody’s Perfect? Than Justin Bieber is Nobody!

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR