320
Nitko nije savršen, Bitch please,One Direction je savršen .

Nitko nije savršen, Bitch please,One Direction je savršen .

320
SHARE

null

Pišem vam drugi put, s nadom da ćete objaviti moju stranicu :)! Stranica je posvećena svim Directionerima i fanovima One Direction-a .. :)

Facebook stranica: Nitko nije savršen, Bitch please,One Direction je savršen .

Posjetite našu stranicu gdje možete pronaci najnovije novosti o 1D, zabava je 100% zagarantovana :) Pridružite nam se!

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

6 KOMENTARA

  1. OK,PA PREEEEEEEEEESSLLLLLLLAAAATKKKKKIIIIIII SU,ALI NISU TOLIKO SAVRSENI…..OK….NOH8 BUT  I’M JUST REAL AND I DON’T WANNA ANYWONE H8 ME BUT I CAN TELL WHAT I WONT NO METTER WHAT YOU SAY…..SORRY BUT I KNOW I’M WRIGHT!!!!!!!!!!!<3(za one koji znaju english)

  2. Predivni su i sve ali NISU SAVRSENI. APSOLUTNO NIKO I NISTA NIJE SAVRSENO. Svi smo mi ljudi daleko, daleko od perfekcije. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.