288
Ne voliš One Direction? Da Bog da ti djeca budu Directioneri.

Ne voliš One Direction? Da Bog da ti djeca budu Directioneri.

288
SHARE

'After Earth' Premiere At Ziegfeld Theatre

ejj:D Mi smo nova stranica napravljena prije 4 mjeseca. Volimo dobru zabavu i admini daju izvrsnu zabavu. Stranica je o najboljem bendu – One Direction. Nadamo se da šaljemo jasnu poruku.

Facebook stranica: Ne voliš One Direction? Da Bog da ti djeca budu Directioneri.

Voljeli bi smo imati više fanova da stranica bude još aktivnija. Naime naši dosadašnji fanovi nisu previše aktivni ali ima ih. Ima oko 2700 fanova što je vrlo malo, zar ne? S obzirom da je pun svijet Directionera, premalo je. Voljeli bi smo da uvažite baš našu reklamu da skupimo što više najboljih fanova na svijetu, tj. DIRECTIONERA. Naravno naša stranica nije rezervirana za samo hrvatske Directionare već i za Directionare svih ostalih zemalja. No ipak mogu ući i ljudi koji nisu Directionari jer ima raznovrsne zabave za sve. Hvala svima koji uđu i povećaju naš broj.

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

8 KOMENTARA

  1. ali je naslov katastrofa…
    nikad nisam volila 1D niti cu ali uopste ih ne vrijedam niti mrzim!
    ali vama naslov ‘Ne volis 1D? Da Bog da ti djeca bila directioneri?!?!?!?”
    stvarno niste normalni >.<

  2. Iskreno, ime stranice je mnoooogo glup. Ne slusam 1D, ali nisam njihov h8er. Za nekih 20ak god. (Kada moja deca budu tinejdzeri) oni vrv nece ni znati ko su oni, jer se obicno takvi boy-bendovi brzo rasture. Sada cete vi Directioneri mozda da me pljujete, recicete mi da ce oni zauvek biti najbolji, bla, bla, bla…Ali ovo sto sam sad rekla su samo cinjenice. Ako je ova stranica napravljena za Directionere, bolje stavite neki drugi naziv :3 Ali, ne zanima me, vasa stranica, imate pravo da je nazovete kako hocete. I, ponavljam: NISAM HEJTER, ne zelim da se svadjam! #LBS4ever

  3. U pravu si, sta te briga ako te neko napadne. Ja sam Directioner, ali nisam napaljena kao ostale, jednog dana ce se rastati, zao mi je, ali je tako. Naslov je pregluuup.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.