249
Najsavršeniji dečko na svetu? Zayn Malik =D

Najsavršeniji dečko na svetu? Zayn Malik =D

249
SHARE

1d

Pa, ovo je stranica za sve fanove 1D-a, za svakog člana naše velike porodice. Na stranicu su svi dobrodošli. Slažete se da je Zayn Malik jedan savršeni dečko? Onda je ova stranica baš za vas!

Facebook stranica: Najsavršeniji dečko na svetu? Zayn Malik =D

Nebitno je da li ste veliki fan, ili uopšte niste, dođite da se družimo, da zajedno igramo zanimljive kvizove, da se upoznajemo, družimo. Na našoj stranici u svako doba možete saznati gde su Zayn, Harry, Liam, Louis i Niall, šta rade, gde imaju koncerte i sve ostale zanimljive novosti o njima. Takođe, objavljujemo i najnovije fotografije, pored onih ostalih. I da dodam, na našoj stranici možete naći fantastične priče (fanfictione) koje pišu adminke na stranici.

PA, DOBRODOŠLI NA NAŠU STRANICU !
DOĐITE DA SE DRUŽIMO, SUPER PROVOD ZAGARANTOVAN !

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.