Start Fan Pages Najsavršeniji dečko na svetu? Zayn Malik =D

Najsavršeniji dečko na svetu? Zayn Malik =D

SHARE

1d

Pa, ovo je stranica za sve fanove 1D-a, za svakog člana naše velike porodice. Na stranicu su svi dobrodošli. Slažete se da je Zayn Malik jedan savršeni dečko? Onda je ova stranica baš za vas!

Facebook stranica: Najsavršeniji dečko na svetu? Zayn Malik =D

Nebitno je da li ste veliki fan, ili uopšte niste, dođite da se družimo, da zajedno igramo zanimljive kvizove, da se upoznajemo, družimo. Na našoj stranici u svako doba možete saznati gde su Zayn, Harry, Liam, Louis i Niall, šta rade, gde imaju koncerte i sve ostale zanimljive novosti o njima. Takođe, objavljujemo i najnovije fotografije, pored onih ostalih. I da dodam, na našoj stranici možete naći fantastične priče (fanfictione) koje pišu adminke na stranici.

PA, DOBRODOŠLI NA NAŠU STRANICU !
DOĐITE DA SE DRUŽIMO, SUPER PROVOD ZAGARANTOVAN !

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR