Start Fan Pages Najlepsi Osmeh?-Bieber Smile.

Najlepsi Osmeh?-Bieber Smile.

SHARE

Ova stranica je namenjena trenutno najpopularnijoj teenage zvezdi, Justinu Bieberu. Naslovom posvećena njegovom osmehu, koji je kako svi znamo savršen 🙂 Počeli smo sa radom 31. marta 2011.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Najlepsi-Osmeh-Bieber-Smile/192892297415047?ref=hl

Na njoj možete pronaći Justinove najnovije slike sa raznih događaja u njegovom životu, zabaviti se u bilo koje doba dana, pročitati priču sa Justinom, igrati kvizove, ankete i družiti se sa adminima, koji su naravno uvek raspoloženi za društvo. Reklamiramo sve stranice, pošto smo svesni da smo svi počeli od nule. 🙂

Ako ste BELIEBER, preporučujemo vam da se zabavite uz našu stranicu koja vam dočarava život, nama Belieberima najmilijeg Justina Biebera.

Glavni admin: *DZIBERKA*
Sporedni admini: Mia ^_*,Lily,Laraa*,Shawty,Lory.

Puno poljubaca :**

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR