Start Fan Pages Mortal Instruments / Infernal Devices – Serbia

Mortal Instruments / Infernal Devices – Serbia

SHARE

null

Stranica za sve fanove The Mortal Instruments (Instrumenti smrti) i The Infernal Devices (Paklene naprave) serijala Kasandre Kler, otvorena u avgustu 2012. godine.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/MortalInstrumentsInfernalDevicesSerbia

Ovde fanovi iz Srbije i okoline mogu pronaći najnovije vesti o svetu Shadowhuntera (Senolovaca), razne zanimljivosti vezane za knjige i likove, za Kasandru Kler, mnoštvo fotografija sa snimanja filmova na osnovu serijala Instrumenti smrti (prvi film, Grad kostiju, u bioskopima od avgusta 2013.), predstavljanje glumaca, trejler, i druge zanimljive video klipove, kao i predivni fanart. Trudimo se da uvek biramo kvalitet ispred kvantiteta.

Takođe, svi zainteresovani i potencijalni novi fanovi mogu videti kako izgledaju korice knjiga i pročitati opis dešavanja u svakoj od njih. Pridružite nam se među prvima i pročitajte knjige pre izlaska filma!

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR