Start Fan Pages Miley Cyrus <3

Miley Cyrus <3

SHARE

Imam fan stranicu na fejsbuku pod nazivom Miley Cyrus <3 , pre dve godine imala sam stranicu pod istim imenom koja je bila hakovana pa sam napravila ovu.

Web adresa: http://www.facebook.com/pages/Miley-Cyrus-3/121500251230130?ref=ts

null

Sada ima više od 1100 fanova i želela bih da ih bude mnogo više i da budu aktivni, pa vas molim za pomoć. Stranica je namenjena kako onima iz Srbije tako i Majlinim fanovima širom sveta. Na stranici se mogu pročitati najnovije vesti vezano za Majlin poslovni i privatni život, možete pronaći najnovije privatne slike one iz filmova, spotova, spontane slike. Organizujemo i kvizove, pišem beleške za fanove, pravim slike sa Miley za fanove.

Administrator i osnivač stranice sam ja (Jovana Porčić twitter @JoxyRoxy) ,a uskoro planiram da napravim i twitter acc Miley Cyrus.

Unapred hvala!

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR