Start Fan Pages Mama ako hočeš zeta odvedi me do Justina Biebera

Mama ako hočeš zeta odvedi me do Justina Biebera

SHARE

Ovu stranicu kreirali smo 2011. godine. Posvećena je Justinu Bieberu, zato što ga obožavamo. Posetioci mogu da nađu razne novosti o Justinu, akcije koje će se preduzimati u vezi Justinovog dolaska u Srbiju,Hrvatsku, fotografije itd..

Facebook adresa: https://www.facebook.com/mamatvojzetJustinBieber

Postoji i deo u stranici ‘Fan of the week’ kojim se, kao što i sam naziv kaže, bira fan nedelje. Stranica automatski odredi osobu koja je najviše posećivala, lajkovala i komentarisala stranicu u protekloj nedelji i ta osoba postaje Fan nedelje. Na stranici imamo 15 admina.
Glavna adminka je Naida Cehovic ostali su:Donna Bajrami, Ines Batrac,Martina Voli Biebera,Veronika Ivanković,Josipa Kuterovac,Teodora Maksimovic,Bruno Prigled,Anđela Rašić,Danijela Rosić,Lucia Tušek,Marko Vukoja,Paula Zadro,Magdalena Zefić,Sara Zg. Kao što vidite ima nas 15 i često biramo admine, pridružite nam se i zabavite se. Jer baš možda netko od vas postane admin.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR