228
Life Will Go On

Life Will Go On

228
SHARE

t2

Na ovo sam gledala kao na izgubljene stranice svog dnevnika jer me je svaki citat, slika i neki razgovor koji sam ubacila podsećao na nešto. Sve je imalo neku posebnu priču.

Web adresa: Life Will Go On

Ipak sam ovo odlučila da podelim sa drugima jer sam primetila koliko bih se oraspoložila svaki put kad bih razgledala a to sam poželela i drugima. Ako usput dobijem više followersa, super onda ;) Bilo bi lepo da ih imam malo više sa naših prostora…I ako vas nešto interesuje ili želite da pričate možete mi postavljati i pitanja :D :D :D

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

8 KOMENTARA

  1. Jao,bas ti hvala….stvarno mi znaci :D ceo dan nisam bila kuci upravo sam sad stigla.Posalji mi na sajtu adresu tvog profla,volela bih da ga pogledam,jer obozavam we heart it :D

  2. @LOVEYOUMILEY Mrs.WORLDWIDE  u redu je :) jer preko aska na blogu ako nemas tumblr mozes samo anonimno da pitas :/ opet sam ila ne normalno odsutna pa nisam stizala ni da odg…tvoj profil na we heart it je sjajan!Mnogo mi se svidjaju slike :) mozda neke i postavim kod sebe na blogu :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.