Start Fan Pages Life Will Go On

Life Will Go On

SHARE

t2

Na ovo sam gledala kao na izgubljene stranice svog dnevnika jer me je svaki citat, slika i neki razgovor koji sam ubacila podsećao na nešto. Sve je imalo neku posebnu priču.

Web adresa: Life Will Go On

Ipak sam ovo odlučila da podelim sa drugima jer sam primetila koliko bih se oraspoložila svaki put kad bih razgledala a to sam poželela i drugima. Ako usput dobijem više followersa, super onda 😉 Bilo bi lepo da ih imam malo više sa naših prostora…I ako vas nešto interesuje ili želite da pričate možete mi postavljati i pitanja 😀 😀 😀

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR