Start Fan Pages Lady Gaga

Lady Gaga

SHARE

Gaga United (Lady GaGa) jedna je od najvećih stranica o GAGI. Takođe je i stranica koje je za jako malo vremena sakupila mnoštvo fanova, i svaki dan je veća i veća. Ali nije nam to sve palo s neba. Jako smo se trudili da sakupimo što više fanova.

Web adresa: https://www.facebook.com/unitedgaga

Do sada smo imali više uspješnih projekata. Prvi je bio “LITTLE MONSTER CARDS”. Odziv je bio ogroman, ;ak preko 60 učesnika, od 12-24 godine. Zainteresovani, a bilo ih je mnogo, su nam slali svoje podatke; ime, godine, mjesto prebivališta i sl. Nakon ovog projekta došao je novi, MEGA projekat. Sastojao se iz 3 dijela; MONSTER GAMES, FASHION JUDGES i DAILY GAGA FACTS. U prvom dijelu fanovi su pogađali ime spota sa slike. U drugom dijelu su birali najbolji outfit od par ponuđenih. A u trećem dijelu smo postavljali stvari koje su manje poznate o GAGI.

Sada smo odlučili da ponovo napravimo projekad pod nazivom ” MONSTERISM”. Ako nam želite pomoći pošaljite nam vašu sliku putem PORUKE, postavite vašu sliku na ZID stranice ili je ostavite u vidu linka na ovoj slici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454916894548457&set=a.454523887921091.103563.335328073174007&type=1&relevant_count=1 Takođe nam možete i poslavi vaše video snimke u vezi GAGE.

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR