184
Lada’s Fashion Mess

Lada’s Fashion Mess

184
SHARE

 photo lada_zps086ff836.jpg

Ćao :) Ja sam Lada i na vašem sajtu sam videla da ste postavili link jednog bloga za tinejdžerke. Takođe sam bloggerka, ali ja imam teen fashion blog – Lada’s Fashion Mess.

Web adresa: Lada’s Fashion Mess

To je moj originalan blog na kojem ćete videti moj pogled na modu i na mnoge druge stvari koje zanimaju devojke i devojčice. Iako sam tek na početku, pre par dana sam počela da snimam reklamu za moj blog, a ono što želim je povećanje broja čitalaca. Shvatam da to nije lako uraditi, ali zato sam se vama obratila. Ako postoji ikakva šansa, postavite moj blog u rubriku ‘Fan Pages’

Hvala unapred,
Lada

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

7 KOMENTARA

  1. Blog mi se mnogo svidja <3 Slatko,zanimljivo i simpaticno.Kombinacije su lepe i ima dobrih ideja.Mislim da sam negde slicnih godina kao Lada (mozda malo starija),tako da ovde ima stvari koje me zanimaju.Super!!

    • Hvala vam! :) 
      Ako želite da budete u toku sa svime šta se dešava na blogu, samo kliknite ‘Join This Site’, a meni će to mnogo značiti ;*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.