1437
Korejski svet zabave

Korejski svet zabave

1437
SHARE

null

Ova stranica je posvećena popularnim južnokorejskim tv serijama svih žanrova, njihovim zvezdama, muzici poznatoj kao K-pop i ostalim novostima iz sveta zabave.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/KorejskiSvetZabave

Takođe na ovoj fejsbuk stranici možete naći informacija koje su to korejske serije prevedene na srpski jezik. Na stranici imamo tri admina. Stranica postoji od Lajkujte stranicu!!!!!!!!!!!Pomozite da K.POP fenomen zaživi i kod nas kao i njihove serije koje bi se sigurno svim generacijama svidele. Veliki pozdrav!!!!!

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

4 KOMENTARA

  1. Ja vec gledam sa engleskim prevodom, ali bas je kul sto prevodite za one osobe koje manje razumeju, a zele da gledaju. Samo tako nastavite :D FIGHTING

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.