405
Kažeš Directioner si? Pokloni se jer dolazi Belieber.

Kažeš Directioner si? Pokloni se jer dolazi Belieber.

405
SHARE

biebs

Ovo je stranica o Justinu Bieberu. Pišemo imagine po željama, igramo razne kvizove, objavljujemo novosti i slike od našeg idola, pišemo Bieber Factove i mnogo drugih stvari.

Facebook stranica: Kažeš Directioner si? Pokloni se jer dolazi Belieber.

Možda se neki uvrijede zbog naziva stranice, no unaprijed nego što smo napravili stranicu smo rekli da je ovo šala. Dobili smo mnoge hejtove, ali iskreno znali smo da ćemo ih dobiti od Directionera. No usprkos smo ju napravili. Nakon nekoliko dana smo htjeli promjenit ime, no nismo mogli jer se ne da. Jedino ako je manja od 100 fanova. Tako da no hate! :)
Glavni admini su: Rebeka Skorin i Ines Gruden.

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

34 KOMENTARA

 1. 1. Belieberi su 1 na svijetu fanovi koju su doboli ime!
  2. Belieberi nisu ljubomorni ni na koga jer su (smo) jedinstveni!
  3. Belieberi nikad ne zapocinju svadju!
  4. Mi branimo svog idola od svakog hejta i podrzavamo ga u svemu!
  5. Belieberi ne kopiraju od nikoga a pogotovo od Directionera statuse na fejsu i slicno, a gledajuci na svoj facebook profil Jedan status od Beliebera i odma je prekopirano to 5 minuta nakon sto svi to ‘isfuraju’
  6. Ja imam prijateljicu koja je Directionerka i mi jedna drugoj saljemo u vezi 1D i JB-a i kada joj napisem nesto kao imagine ili smijesni status koji je neka od Beliebera stranica ona kaze: ”Hhahahah, cekaj da to preformulisem.”
  7. A i fanovi 1D (Directioneri) smisljaju plan kako da se osvete nama Belieberima kao da smo im nesto uradili
  8. Belieberi nikad nisu slali link pjesme da bi oborili VEVO rekord kao sto su to uradili Directioneri za Best Song Ever…

  Ima jos mnogo stvari koje ja nisam navela ali ovo je ISTINA! Istina boli…

 2. BelieberkaD ima Beliebera koji su totalno bezobrazni.Neki nisu ali Bgm ih ima punno :P .Nis mi nismo ni na kog ljubomorni i mi branimo 1D,nije nas briga što ste prvi dobili ime,svako je jedinstven na svoj način,nemojte da se pravdate da nikad ne počinjete svađu jer sam imala jednog BoyBeliebera za frenda a on je vrijeđao 1D pa sad reci da nikad ne započinjete svađu,i stranice neke o Bieberu kopiraju statuse od stranica 1D samo promjenu na Justina,ne pravite se glupi niko se vama neće osvetit niti iko od nas pravi tako glup plan,tada je bila trogodišnjica postojanja i uradili smo nešto za dečke..
  E to je prava istina al’ niko ne želi da je prihvati!NIste vi neke face na Zemlji pa da se pravite da nikad ne počinjete svađu,da nećete oborit naš rekord…Nađite si život.Ja ne hejtam Justina,slušam njegove pjesme al’ daj brte smirite malo :P .Jel’ znatš išta drugo da navedeš?Priznajem da ima mnogo i bezobraznih Directionera al’ ih ima i drugačijih!Nisu svi ljudi isti ali to nikom nije bitno.Sad pola Bosanaca mrzi Srbe zbog rata,bili oni dobri ili loši :P .I NEMOJTE SE VIŠE SVAĐAT JER STE NAPORNI I BELIEBERI I DIRECTIONERI!

 3. Ja  volim 1D ali ne lizem bas pod za njima Justin-a mnogo vise volim ali nema razloga za svadju Directionera i Beliebera svako dise za sebe! A sad ako se neko zeza na racun Justin-a ja se ne bih ljutila ako je to cista zezancija ali ako pocnu da ga psuju otkinula bi im glave svaki Directioner bi to uradio za 1D, svaki  Belieber za Justina,Smiler za Miley, Selenator za Selenu itd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.