Start Fan Pages Kažeš Directioner si? Pokloni se jer dolazi Belieber.

Kažeš Directioner si? Pokloni se jer dolazi Belieber.

SHARE

biebs

Ovo je stranica o Justinu Bieberu. Pišemo imagine po željama, igramo razne kvizove, objavljujemo novosti i slike od našeg idola, pišemo Bieber Factove i mnogo drugih stvari.

Facebook stranica: Kažeš Directioner si? Pokloni se jer dolazi Belieber.

Možda se neki uvrijede zbog naziva stranice, no unaprijed nego što smo napravili stranicu smo rekli da je ovo šala. Dobili smo mnoge hejtove, ali iskreno znali smo da ćemo ih dobiti od Directionera. No usprkos smo ju napravili. Nakon nekoliko dana smo htjeli promjenit ime, no nismo mogli jer se ne da. Jedino ako je manja od 100 fanova. Tako da no hate! 🙂
Glavni admini su: Rebeka Skorin i Ines Gruden.

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR