Start Fan Pages Kat Von D Serbia

Kat Von D Serbia

SHARE

Naša stranica posvećena je tattoo umetnici Kat Von D, koja je pokazala svoju umetnost u svojoj emisiji LA Ink na televiziji TLC. Za sve one koji nisu pratili emisiju do sada mogu je gledati svakim radnim danom u 12:15 i 23:40.

Web adresa: http://www.facebook.com/KatVonDSerbia

LA Ink je emisija čija je se radnja odvija u tattoo studiu “High Voltage” koji je osnovala Kat, ona i njene kolege i prijatelji zabavljaju se tetovirajući i slušajući zanimljive priče njihovih mušterija. Naša stranica je prva pod ovim nazivom, na njoj možete ispratiti najnovije vesti i slike od Kat. Pozivamo sve njene fanove da se pridruže našoj stranici, za koju su se pobrinuli admini: Hannah, Anja, Marija i Milovan, a ako želite i vi takođe možete postati deo našeg admin tima 🙂

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR