Start Fan Pages Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber

SHARE

Ovu stranicu kreirala sam 2009. godine, kada sam i postala Belieber. Posvećena je Justinu Bieberu, zato što ga obožavam. Posetioci mogu da nađu razne novosti o Justinu, akcije koje će se preduzimati u vezi Justinovog dolaska u Srbiju, fotografije itd.

Web adresa: https://www.facebook.com/BeliebersfromSerbia

Postoji i deo u stranici ‘Fan of the week’ kojim se, kao što i sam naziv kaže, bira fan nedelje. Stranica automatski odredi osobu koja je najviše posećivala, lajkovala i komentarisala stranicu u protekloj nedelji i ta osoba postaje Fan nedelje. Postoji i BandPage deo, u kom se mogu videti novosti tj. tweetovi sa Justinovog Twittera. U tom delu se može i slušati njegova muzika, gledati njegovi spotovi i još mnogo toga.
Na stranici, izuzev mene kao glavnom administratora i kreatora(Snežana Vukašinović), postoje još tri administratora (Jovana Kosovac, Neda Stojanović i Bojana Kojić).

Pored svega ovoga imamo preko 500.000 vernih Beliebera iz celog sveta koji ‘lajkuju’ ovu stranicu i čiji su članovi. Ne znam šta bih još mogla da kažem, vi je ‘posetite’ pa javite sta mislite 😉 Mislim da je to najveća stranica na Facebooku koju su napravili fanovi tj. sa najvećim brojem lajkova u Srbiji!

xo Snezana Vukašinović

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR