Start Fan Pages Justin Bieber-Belieberi znaju zašto!♥

Justin Bieber-Belieberi znaju zašto!♥

SHARE

Ova je stranica posvećena našem idolu, osobi koja nas je naučila vjerovati i naučila nas je da nikad ne odustajemo – posvećena je Justinu Bieberu. Na ovoj stranici možete čitati naše priče, stavljamo zanimljive slike i novosti o Justinu i videe.

Web adresa: http://www.facebook.com/justinbieberismyhusbandbuthedoesnotknow

Justin je naša svakodnevnost, jednostavno on je naš život i znači nam sve. Uvijek nas razveseli i nasmije, a njegove pjesme su nešto sto nas tjera na plač i na smijeh….Kad gledamo njegove slike s fanovima poželimo biti oni i nadamo se da ćemo ga jednom upoznati, ali ponekad ta nada umre a onda sutradan je opet tu jer Justin nas je naučio NEVER SAY NEVER i BELIEVE IN EVERYTHING BECOUSE EVERYTHING IS REACHABLE .Neki ga mrze ali to je ljubomora jer je postigao nešto što oni nikad neće moći, govorite da je gay a vaša cura voli više njega nego vas. Zašto biti ljubomoran na njega? Dećko je ostvario svoj životni san nije odustajao,a tako bi mi svi trebali. Ali ljudi mu upravo zbog toga zavide – svi bi mi trebali reći NEVER SAY NEVER – nikad ne reci nikad svom snu jer on ga je sanjao i ostvario. Želja ove stranice je da skupimo dovoljno fanova i da pozovemo Justina u balkanske države.

null

Glavni administratori: Sanela Begović, Madija Zejnić, Ana Blaž, Ana Ereš

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

11 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR