191
I’m Swiftie and I’m proud of it

I’m Swiftie and I’m proud of it

191
SHARE

ts

Ovo je stranica posvećena najboljoj kantri/pop pevačici Taylor Swift! Obožavam je, ona je NAJBOLJA!!! Nova je i pokušavamo da sakupimo što više fanova i za to nam je potrebna pomoć Brava, zato što znam da ima puno onih koji posećuju Bravo i koji su Swiftiji. Zamolila bih sve Swiftije koji ovo čitaju da lajkuju moju stranicu :) <3

Facebook stranica: I’m Swiftie and I’m proud of it

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

3 KOMENTARA

    • Ne treba. Ovo je potpuno ispravno. Zamjenica ‘I’ se uvijek piše velikim slovom, nebitno za položaj u rečenici, tj. da li je na početku ili na kraju. Član ‘A’ se inače ne piše u ovakvim situacijama, samo kada je riječ sama i nema ništa. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.