188
If the world ends today I want you to know that I...

If the world ends today I want you to know that I love you Niall

188
SHARE

null

Poštovani Bravo, ovo je moja fan stranica koja je posvećena One Directionu. Stranica je aktivna sa radom a na njoj možete naći sve vezano za najpopularniji bojbend na svijetu trenutno. Pridružite nam se!:)

Facebook stranica: If the world ends today I want you to know that I love you Niall

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

5 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    aj agri vit ju,,,,,kikikkikikiki<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.