234
I will die for 1D

I will die for 1D

234
SHARE

1d

Ovo je stranica posvećena najboljem bojbendu, One Directionu! Za sada stojimo prilično loše sa brojem fanova, ja i moje najbolje prijateljice bile bi presrećne da dobijemo više lajkova.

Facebook stranica: I will die for 1D

U opisu stoji da nam je (sadašnji) cilj 1000 fanova, ali mi razmišljamo o većim ciframa. :) Razmišljamo o organizovanju okupljanja Directionera (možda nekako uspemo da ih dovedemo u Srbiju), ali nekom drugom prilikom, sa vecim brojem fanova…Nadamo se da ćete nam pomoći i ispuniti ovu želju.

Unapred hvala, Admin team :)

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

6 KOMENTARA

  1. Stranica je nova.Na ovoj stranici bice te obavesteni svim vestima o domacim i stranim licnostima :)
    Sa radom krecemo kada na stranici bude bilo 30 fana!
    Naš cilj je da do kraja leta bude 3.000 fana
    Unapred hvala.!
    :D

  2. Ma dajte,ne svadjajte se.. :) 1D je najbolji,jer da nije ne bi oni imali ovako verne fanove,dobre pesme i da nijesu dobri,romanticni…Duse! :) The Wanted je isto dobar band,jer se oni trude,da bi postigli nesto,bas kao i 1D koji zele da budu NUMBER ONE! :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.