Start Fan Pages I Want One Direction in Serbia

I Want One Direction in Serbia

SHARE

1d2

Hej Bravo, napravila sam One Direction fan stranicu na Instagramu prošlog leta ;)) Znam da ne promovišete puno tu socijalnu mrežu, ali zašto ne početi. Svaki dan postavljam 20-30 najnovijih HD slika, fanfica i edita!

Instagram: http://instagram.com/mima_styles4ever#

Radim promocije i promovišem tako i druge profile! Organizujem kvizove i dajem shoutoute pobednicima! Do sada imam oko 10500 sledbenika! Zato bi mi mnogo značilo da objavite moju stranicu na vašem sajtu jer ne mogu da opišem koliko volim Dečke. Oako sam Harry Girl sve ih volim podjednako jer su najbolji i ne mogu da dočekam da dođu kod nas! Pozzzz vaša verna čitateljka ;))))

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR