Start Fan Pages I am not perfect , but I am Directioner and that is...

I am not perfect , but I am Directioner and that is the same thing

SHARE

1d

Ovo je link moje stranice. Napravljena je 28.12.2012. I već ima više od 23.000 fanova. Fanovi su bili aktivni i na 3000 a sada su preeeaktivni. Na stranici se druže Directioneri iz cijelog svijeta :DD i admini te fanovi pomažu jedni drugima tj, dijele savjete kada netko ima problem i uživaju u tome.

Facebook stranica: I am not perfect , but I am Directioner and that is the same thing

Najbolja stvar je to što nitko ne šalje poruke mržnje niti se nitko međusobno ne vrijeđa. Dečki su postigli to da se puno ljudi upoznaje i druži i što je najvažnije svi su zajedno ,svi se vole i poštuju. Admini igraju igre,pišu priče i stavljaju jako dobre slike koje ponekad izazivaju napadaje smjeha haha. :)) Nadam se da ćete objaviti našu stranicu :)) veliki pozdrav iz Hrvatske :**

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR