578
Hurem. .

Hurem. .

578
SHARE

null

Naša stranica posvećena je seriji Sulejman Veličanstveni i najboljoj sultaniji – Hurem. Svesni smo da je ovo najbolji način da je izreklamiramo preko najboljeg teenage časopisa.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Hurem-/483308625047616?

Nadam se da ćete uslišiti našu molbu…Puno pozdrava od admin tima!

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

8 KOMENTARA

  1.  bravoportal@gmail.com dragi bravo mozes li molimte da reklamiras moju stranicu jer mi ona jako znaci http://www.facebook.com/mamamamamamamamamaamaovo je stranica posvecena ONE DIRECTIONU
    napravila sam stranicu jer ih stvarno volim i puna je zabave i trudimo se svaki dan da zxadovoljimo directionere i fanove hvala svima od <3  koji je lajkuju  :)

  2. Facebook stranica:://www.facebook.com/ovo je stranica posvecena ONE DIRECTIONU
    napravila sam stranicu jer ih stvarno volim i puna je zabave i trudimo se svaki dan da zxadovoljimo directionere i fanove hvala svima od <3  koji je lajkuju  :)

  3. Jao majko mila gde ovaj svet ide? Pa zar i ti Bravo da reklamiras nesto vezano za turske serije?! Da pise Bravo o turskim serijama? Yeah, right. Imate TV Novele za to.

  4. Dragi bravoo molimo vas da nam iz reklamirate stranicu,ovim bih hteli da svi vide koliko ljubavi iammo prema seriji kako vreme prolazi ova stranica je njoj posvecena zato te molim objavi je jer mi se bas trudimo da dobijemo puno puno fanowaaa (od srca) te moli tvoja draga Anaa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.