Start Fan Pages Hilary Online

Hilary Online

SHARE

hd

HilaryOnline je blog nastao krajem 2007. godine i od tada nije prestajao sa radom. Ono što me motiviše da pišem ovaj blog je moja neizmjerna ljubav prema Hilary Duff, koju obožavam i kojoj posvetim svaki tranutak svog slobodnog vremena.

Web adresa: Hilary Online

U svojoj maloj Hilary kolekciji imam sve albume, filmove, parfeme i knjige koje je Hilary izdala, a najdraže od svega mi je ovaj blog i fanbook koje ja pravim duži niz godina. Blog vam donosi sve najnovije slike, mediju, vijesti vezane za ovu ljepoticu. Svaki posijet cijenim i zahvaljujem se za isti, tako da su svi dobrodošli! 🙂

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR