Start Fan Pages Harry Potter Is The Best

Harry Potter Is The Best

SHARE

null

It’s calling magic, you can’t understand it Muggle!!! Jedan veliki čarobnjak, možda je bolje reći veštica, tzv. J.K. Rowling napisala je magičnu knjigu koju je zavolela skoro čitava nacija! Ne, to nije knjiga o činima. To je knjiga u kojoj su pomešane najlepše izrečene reči i dodato malo čarobnog praha koji svaki čarobnjak i veštica imaju!

Facebook stranica: Harry Potter Is The Best

Iako je priča o magičnom svetu Harry Pottera završena za neke, za nas prave veštice i čarobnjake i dalje traje. Pa ako još verujete u magiju ili možda još željno isčekujete svoje Hogwartsko pismo, pridružite nam se a mi ćemo se pobrinuti da vaši problemi oko teških Hogwartskih testova kao i turnira u Kvidicu budu rešeni uz naše kvizove! ϟ Uživajte sa nama i ne dozvolite da svet magije padne u zaborav. ϟ

Admini:
*Ew
~Padfoot
Bellatrix~
ss

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO.

OSTAVI KOMENTAR